Het RCF verrast elke maand: de RCF Verrassing!

In 2016 bestond het RCF 10 jaar. Dat was een mooie aanleiding om iedere maand een IJsselsteinse organisatie op EUR 1000 te trakteren. Dit is zo goed bevallen, dat wij daar ook ná het jubileumjaar mee doorgaan.

De RCF Verrassing
Het RCF stelt elke maand EUR 1.000 beschikbaar aan IJsselsteinse organisaties (verenigingen, stichtingen, scholen, groepen, initiatieven). En omdat wij ook U willen laten ervaren hoe leuk het is om anderen blij te maken, mag u aan ons voorstellen wie de donatie zou moeten krijgen.

Wat moet u doen?
U hoeft alleen maar een mail te sturen naar Michel Versteeg, waarin u aangeeft welke IJsselsteinse organisatie u deze EUR 1.000 gunt en waarvoor. Vergeet niet om in uw mail uw telefoonnummer te vermelden!
Stuur een e-mail

Waaraan mag de donatie worden besteed?
Het geld is bedoeld als bijdrage voor de aanschaf van een gebruiksgoed. Iets tastbaars dat wellicht al een tijdje op het wensenlijstje staat. Misschien dat u met dit bedrag het laatste zetje geeft om tot aankoop over te gaan.

Wordt uw voorstel gekozen?
Als uw voorstel door ons wordt geselecteerd, dan nemen wij telefonisch en per e-mail contact met u op. U mag dan als een echte ‘Gaston’, namens het RCF een cheque van EUR 1000 uitreiken!

Wordt uw voorstel niet gekozen?
Geen nood, dan doet uw voorstel gewoon weer mee voor de volgende maand. Dus: hoe eerder u uw voorstel voor een donatie mailt, hoe meer kans uw voorstel maakt! U hoeft ons dus niet te bellen of te mailen.

Hoe en wanneer wordt de donatie uitbetaald?
In beginsel wordt de donatie uitbetaald nadat de ontvanger van de donatie de factuur van aanschaf in Pdf-formaat heeft opgestuurd naar ronalddrolsbach@roestcrolliusfonds.nl met vermelding van het IBAN-nummer en de tenaamstelling van de bankrekening waarop het RCF de donatie kan storten.

 

Recente Donaties