Het RCF verrast elke maand: de RCF Verrassing!

In 2016 bestond het RCF 10 jaar. Dat was een mooie aanleiding om maandelijks een IJsselsteinse organisatie op EUR 1000 te trakteren. Dat is zo goed bevallen, dat wij daar ook ná het jubileumjaar mee zijn doorgegaan.

Maar op 25 februari 2019 viert het RCF dat zij alweer 12 1/2 jaar bestaat. Een koperen jubileum. En daarom verhoogt het RCF dit jaar het bedrag van de Verrassing naar EUR 1.250!

De RCF Verrassing
Het RCF stelt dus in 2019 elke maand EUR 1.250 beschikbaar aan IJsselsteinse organisaties (verenigingen, stichtingen, scholen, groepen, initiatieven). En omdat wij ook U willen laten ervaren hoe leuk het is om anderen blij te maken, mag u aan ons voorstellen wie de donatie zou moeten krijgen.

Wat moet u doen?
U hoeft alleen maar een mail te sturen naar Michel Versteeg, waarin u aangeeft welke IJsselsteinse organisatie u deze EUR 1.250 gunt.

Vergeet niet om in uw mail uw telefoonnummer te vermelden!

Stuur een e-mail

Waaraan mag de donatie worden besteed?
Het geld is bedoeld als bijdrage voor de aanschaf van een gebruiksgoed. Iets tastbaars dat wellicht al een tijdje op het wensenlijstje staat. Misschien dat u met dit bedrag het laatste zetje geeft om tot aankoop over te gaan.
Als u al een idee hebt waarvoor het geld van pas kan komen, zet u dat in uw mail.

Wordt uw voorstel gekozen?
Als uw voorstel door ons wordt geselecteerd, dan nemen wij telefonisch en per e-mail contact met u op. U mag dan als een echte ‘Gaston’, namens het RCF een cheque van EUR 1250 uitreiken!

Hoe en wanneer wordt de donatie uitbetaald?
Als de ontvanger de factuur van aanschaf van het gebruiksgoed in Pdf-formaat heeft gemaild naar ronalddrolsbach@roestcrolliusfonds.nl. betaalt het RCF de donatie op de bankrekening met het IBAN-nummer en de tenaamstelling die de ontvanger in zijn e-mail heeft gezet.

Wordt uw voorstel niet gekozen?
Geen nood, dan doet uw voorstel gewoon weer mee voor de volgende maand. Dus: hoe eerder u uw voorstel voor een donatie mailt, hoe meer kans uw voorstel maakt! U hoeft ons dus niet te bellen of te mailen.

 

Recente Donaties